some textThe Goertek Project Images

CouchFixBreakroom

 

 

 

 

 

 

 

This 30,000 sf tenant improvement was located on the 3rd floor of an occupied warm shell mid-rise building. The project combines artistic expression, open collaboration and technical functionality that creates a feeling of happiness and efficiency. One highlight of the project is an ornate Interlam feature wall that greets visitors and winds throughout the main traffic areas of the office. Also included were 18 offices, 3 conference rooms, 3 huddle rooms, multiple collaboration areas that feature artistic lighting, employee breakroom, 2 sound chambers, and a lab. Project was completed in 10 weeks.

CHECK OUT MORE PHOTOS HERE:

IMG_2518IMG_2517IMG_2522IMG_2521
IMG_2535

 

 

IMG_2525IMG_2520IMG_2550
IMG_2560IMG_2561

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment